ΑΛΟΥΜΙΚΟΚΑΣΚΕΥΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ | ΧΟΝΤΑΪ

Αλουμινοκατασκευές, Σιδηροκατασκευές.

Η εταιρεία ΧΟΝΤΑΪ, με έδρα το Λουτράκι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου.

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη είναι δύο στοιχεία που φέρνουν την εταιρεία μας σε πλεονεκτική θέση ώστε να μπορεί πάντα να σας προτείνει σύγχρονες αλλά και αποτελεσματικές λύσεις για τις παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε ξεχωριστά. Προτού αναλάβουμε μελετάμε ενδελεχώς τον χώρο στον οποίο πρόκειται να τοποθετήσουμε τις κατασκευές τις οποίες θα φτιάξουμε. Αφού μελετήσουμε τον χώρο, σχεδιάζουμε την κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρο αλλά φυσικά ακούγοντας και τις δικές σας ανάγκες έχοντας ως μοναδικό στόχο να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση οικονομική και ταυτόχρονα να σας ικανοποιεί στο μέγιστο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε σχετική, με τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευες, εργασία μας ζητηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας απαίτηση.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Θέση Κοϊδέλα, Λουτράκι, Τ.Κ.20300

GPS

37.948217, 22.98127

Τηλέφωνο


Notice:  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δυνατότητες μεταφοράς
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Τύποι Δωματίων
Single
Family
Apartments
Luxury
Είδος Διατροφής
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Τραπεζική Μεταφορά
Μετρητοίς