ΤΑΞΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑ | TRIPOLIS TAXI TRANSFERS

Ταξί, Πολυτελείς Μεταφορές, Εκδρομές, Ξεναγήσεις, Μεταφορές από και προς Αεροδρόμια, Λιμάνια, Ξενοδοχεία.

H Tripolis Taxi Transfers είναι μια εταιρία ταξί που εδρεύει στην Τρίπολη του νομού Αρκαδίας και παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς. Άμεση μας προτεραιότητα είναι η άνετη, ομαλή και χωρίς άγχος εμπειρία από την στιγμή που κανονίσετε την κράτηση μέχρι να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.

Επιλέγοντας εμάς για την επόμενη μεταφορά σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας παραλάβουμε εγκαίρως και θα σας μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο, λιμάνι, αξιοθέατο, ξενοδοχείο ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό της αρεσκείας σας με ένα πολυτελές καθαρό και άψογο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz. Τα πολυτελή ταξί μας είναι εξοπλισμένα με πληθώρα παροχών όπως δερμάτινα καθίσματα υψηλής άνεσης και εργονομίας, κλιματισμό και άνετο εσωτερικό με άφθονο χώρο για τα πόδια, με στόχο την μέγιστη δυνατή άνεση.

Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς από και προς αεροδρόμια, λιμάνια , αξιοθέατα και ξενοδοχεία προσφέρουμε και μεταφορές από και προς άλλους προορισμούς. Εάν χρειάζεστε μεταφορικό μέσο για μια επαγγελματική συνάντηση, μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη ή μια ειδική περίσταση, αφήστε το πάνω μας! Οι οδηγοί μας είναι συνεπείς, προσεκτικοί και έμπιστοι προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες μεταφοράς στην πόλη.

Η κράτηση μιας μεταφοράς είναι εύκολη υπόθεση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία είτε online είτε τηλεφωνικά. Απλά ενημερώστε μας για τις τοποθεσίες παραλαβής και αποβίβασης, καθώς και για τις προτιμώμενες ημερομηνίες και ώρες του ταξιδιού σας, και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά μετ’ επιστροφής για να εξασφαλίσετε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο.

Κατανοούμε ότι η μεταφορά με ταξί πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει μία επίπονη και αγχωτική διαδικασία με κρυφά κόστη και αναξιόπιστους οδηγούς. Γνωρίζοντας όλους τους προβληματισμούς που μπορεί να απασχολούν τους πελάτες μας προσπαθούμε καθημερινά να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μεταφοράς στην Τρίπολη και όχι μόνο, με την πελατοκεντρικότητα να αποτελεί κύριο μας μέλημα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε την επόμενη μεταφορά σας.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Ηρώων 38, Τρίπολη, Νομός Αρκαδίας, Τ.Κ.22132

GPS

37.5029566, 22.3722051

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα


Notice:  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Δυνατότητες μεταφοράς
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Τύποι Δωματίων
Single
Family
Apartments
Luxury
Είδος Διατροφής
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Τραπεζική Μεταφορά
Μετρητοίς